sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Terveisiä Skotlannista

Kippari teki pienen lomamatkan Skotlantiin. Matkatuliaisia piti heti päästä maistamaan.

Savu tammisen Bourbon viskitynnyrin lastuista. Ennen suolausta marinointi Caol Ilan MOCH viskillä. Lohifile Hätälän Rikulta.

Valmiit tuotteet maistamista vaille, tai vähän kyllä meni skottilaista savustamisen aikanakin.

Kalastajaperheen sunnuntailounas: savulohta, sienimuhennosta itsepoimituista sienistä ja kyytipojaksi nuorta savuista viskiä.
Hätälä Oy
Caol Ila
Caol Ila MOCH

4 kommenttia:

  1. Ihankuin Latosaaren Affenilla...Ruuanlaittojuomaa pitää olla. Täällä on kyl vähän miedommat aperitiivit mut kalakin on vain kotoista ahventa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. viikonloppu ja lomaakin vielä, eihän sitä kuivin suin

      Poista
  2. Paljonko laitat "marinointilientä" filettä kohti ??

    VastaaPoista
  3. Tökin haarukalla reikiä ja uitan niihin samalla. Ei mene paljoa, tarkoituksena vaan saada häivähdys aromia. Savustaessa kuluu paljon enemmän, ainakin parin sormen leveydeltä.

    VastaaPoista